ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ERGO HOME

Η ergoHOME είναι συνέχεια τις εταιρίας ergofarm αρχιτεκτονική κατασκευή εμπορικών και επαγγελματικών χώρων με 30 και πλέον έτη εμπειρίας στο χώρο των κατασκευών.

Έχοντας σαν βασικό μας στόχο να προσφέρουμε τη γνώση μας και την εμπειρία μας και στον χώρο της ανακαίνισης κάθε οικιακού χώρου, δημιουργήσαμε την ergoHOME με γνώμονα την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής.

Έχουμε τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε κατασκευή, ανακαίνιση και διακόσμηση στο χώρο του σπιτιού και με τον συνδυασμό επιλεγμένων υλικών, έμπειρων συνεργατών και την πολυετή τεχνογνωσία μας, μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα πλήρες πακέτο αναδιαμόρφωσης του σπιτιού σας με το τελικό αποτέλεσμα να καλύπτει την κάθε προτίμηση για το δικό σας «σπιτικό» χώρο. Η ergoHOME σας προτείνει διάφορα πακέτα ανακαίνισης, τα οποία μπορούν να διαμορφώνονται ανάλογα με τις απαιτήσεις του εκάστοτε πελάτη.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΑΣ

Έχοντας σαν βασικό μας στόχο να προσφέρουμε γνώση και εμπειρία στον χώρο της ανακαίνισης κάθε οικιακού χώρου δημιουργήσαμε την ergoHOME με γνώμονα την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής.

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η ανακαίνιση τις κατοικίας τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει μεγάλο μερίδιο στην αγορά των κατασκευών, καθώς οι εξελίξεις στην αγορά νεόδμητης κατοικίας τα τελευταία χρονιά έχει δεχτεί πολλαπλές μειώσεις με αποτέλεσμα όλοι μας να προσανατολιζόμαστε στην βελτιστοποίηση του υπάρχων σπιτιού μας. Ένας επιπλέον παράγοντας είναι η τάση πιο οικονομικών αγορών, διαμερισμάτων και οικιών παλιότερης κατασκευής.

Η επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη είναι από τα πρώτα και βασικά βήματα που πρέπει να σκεφτούμε όταν αποφασίσουμε την ανακίνηση του σπιτιού μας. Ένας από του βασικούς παράγοντες που πρέπει να λάβουμε υπόψιν στην επιλογή μας είναι η εμπειρία που μας προσφέρει η ομάδα των ειδικών που διαλέγουμε στον σχεδιασμό, την δυνατότητα υλοποίησης της κάθε ιδέας αλλά και το χρονοδιάγραμμα του κάθε έργου.

Η ομάδα ergoHOME έχει το δυναμικό και την διάθεση καθώς απαρτίζεται από επαγγελματίες με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της ανακαίνισης και της κατασκευής.

Σαν εταιρεία, είναι από τις λίγες στον χώρο που διαθέτει κάθετη μονάδα παραγωγής στην κατασκευή επίπλων κουζίνας, επίπλων ντουλάπας και ειδικές κατασκευές σε πρωτότυπα έπιπλα. Αυτός είναι και Ο βασικός λόγος που έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής.

Τάσος Σταμπουλίδης Μορφολόγος Διακοσμητής Δημήτρης Σταμπουλίδης Project Manager Κατασκευή Επίπλων Pluto Security

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ

Επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως τώρα

ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ