Φωτογραφία από το έργο Ντουλάπες Υπνοδωματίου Κατοικίας

Ντουλάπες Υπνοδωματίου Κατοικίας

Είστε εδώ: Ergo Home > Έργα > Ντουλάπες Υπνοδωματίου Κατοικίας

Με τις ντουλάπες, και συγκεκριμένα τις εντοιχιζόμενες ντουλάπες, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αποτελεσματικά και χρηστικά οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σας.

Η ντουλάπα υπνοδωματίου είναι αναμφισβήτητα ένα χρηστικό εργαλείο που μπορεί εκτός από λειτουργικότητα να προσφέρει και αισθητική βελτίωση του χώρου σας.

Η ντουλάπα υπνοδωματίου πέρα από το αισθητικό κομμάτι θα πρέπει να βοηθάει και στην εξοικονόμηση όσο το δυνατόν περισσότερων αποθηκευτικών χώρων.
 
Αν έχετε τέτοιου είδους χώρους – λοξά ταβάνια και τοίχους π.χ. κάτω από σκάλες, οι εντοιχισμένες ντουλάπες υπνοδωματίου μπορούν να σχεδιαστούν και να κατασκευαστούν για να αξιοποιηθεί όσο το δυνατόν περισσότερος χώρος.
 
Οι εντοιχιζόμενες ντουλάπες μπορούν να κατασκευαστούν έξυπνα και να χρησιμοποιηθούν όχι  μόνο ως χώροι ένδυσης, αλλά πιθανά να μπορούν να ενσωματώσουν βιβλιοθήκες, συρτάρια, τουαλέτα, γραφείο, παπουτσοθήκη.
 
Από την άλλη ο προσεκτικός σχεδιασμός των εντοιχισμένων ντουλαπιών σας μπορεί να πετύχει και λύσεις διακόσμησης. 
Σε περίπτωση που το δωμάτιό σας είναι αρκετά σκοτεινό μπορείτε να  βάλετε αντί για τις κοινές πόρτες στις ντουλάπες, πόρτες με καθρέπτες ή διαχωριστικούς συνδυασμούς σε 1/3 πόρτες: μελαμίνη – καθρέπτη - μελαμίνη, γυαλί (χρωματιστό) – καθρέπτη – γυαλί ή σκέτο γυαλί και σε ½ πόρτες: μελαμίνη – καθρέπτη, γυαλί (χρωματιστό) – καθρέπτη ή σκέτο γυαλί αντίστοιχα.
Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να πολλαπλασιάσετε το διαθέσιμο φως στο δωμάτιο ή με έξυπνες αντανακλάσεις από μικρά ανοίγματα.
 
Και επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, είναι πολύ σημαντική η κατάλληλη επιλογή του σωστού πόμολου για τις νέες σας ντουλάπες. Μπορούν να αλλάξουν εντελώς την διακόσμηση του χώρου σας.
 
Ανάλογα με το στυλ του σπιτιού σας που μπορεί να είναι ένα σύγχρονο σπίτι, εξοχικό ή παλιό αρχοντικό , οι ντουλάπες σας μπορούν να κατασκευαστούν για να ταιριάζουν με το στυλ και το ύφος του. 
Οι πόρτες είτε ανοιγόμενες είτε συρόμενες είτε με αντικατοπτρίζονται πάνελ, όποια και αν είναι τα χρώματα και τα υλικά τις επιλογής σας, μπορούν να ταιριάξουν και να εναρμονιστούν εύκολα με τον προσωπικό σας χώρο σας.