Φωτογραφία από το έργο Κατασκευή Κουζίνας Βούλα Αττικής

Κατασκευή Κουζίνας Βούλα Αττικής

Είστε εδώ: Ergo Home > Έργα > Κατασκευή Κουζίνας Βούλα Αττικής

Στην Ergo Home σχεδιάζουμε με ακρίβεια, τοποθετούμε με συνέπεια κουζίνες από άριστα υλικά με λεπτομέρεια στη σχεδίαση, σωστή εργονομία καιλειτουργικότητα.

Τα έπιπλα κουζίνας της εταιρείας μας ικανοποιούν τις ανάγκες κάθε σύγχρονης οικογένειας που δημιουργούν χώρο φιλόξενο και ασφαλή.

Στην Ergo Home σας προσφέρεται η δυνατότητα να δημιουργήσετε αμέτρητους συνδυασμούς στο σχεδιασμό της κουζίνας σας, αξιοποιώντας κάθε εκατοστό του χώρου σας. 

Η συγκεκριμένη κουζίνα κατασκευάστηκε για λογαριασμό πελάτη μας από υλικό MFC (Melamine Faced Chipboard).

Η επιφάνεια MFC αποτελεί μια επιφάνεια επένδυσης μελαμίνης, ένα φίλμ απομίμησης ξύλου, που μπορεί να δημιουργήσει μια σειρά από διαφορετικές εμφανίσεις, από φυσικό ξύλο έως βαμμένο ξύλο, και ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματά του είναι ότι υπάρχει μια τεράστια ποικιλία χρωμάτων για να διαλέξετε. Σύγχρονες εκδόσεις αυτού του προϊόντος παρέχουν και την επιθυμητή ανθεκτικότητα.

Πολλές φορές η συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντος συγχέεται με αυτή του βακελίτη καθώς και τα δύο υλικά έχουν παραμφερή μορφή αλλά διαφέρουν στην ποιότητα, στην πυκνότητα, την αντοχή και το πάχος.

Εάν θέλετε να διαθέσετε λίγα χρήματα αλλά επιθυμείτε να έχετε πολλές επιλογές στο σχέδιο της κουζίνας σας επιλέξτε κουζίνες από υλικό MFC.

Ο συνδυασμός επιφανειών MFC σε διάφορες εμφανίσεις με σατινέ (satin) λάκα δίνει έμφαση στη φυσικότητα των υλικών.