Φωτογραφία από το έργο Ντουλάπες Υπνοδωματίου Συρόμενες

Ντουλάπες Υπνοδωματίου Συρόμενες

Είστε εδώ: Ergo Home > Έργα > Ντουλάπες Υπνοδωματίου Συρόμενες

Κατασκευή συρόμενης ντουλάπας σε υπνοδωμάτιο και κρεβατοκάμαρα σε διαμέρισμα στην Αθήνα.

Στην Ergo Home Ανακαίνιση Σπιτιού - Κατοικίας, επισκεφτόμαστε το χώρο σας προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι θα ανταποκριθούμε στον καλύτερο βαθμό στις πραγματικές ανάγκες σας, συνδυάζοντας την λειτουργικότητα, την κομψότητα και την υψηλή αισθητική. 

Είναι σημαντικό για εμάς να σας ακούσουμε προκειμένου να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση κατασκευής ντουλάπας, με τα κατάληλλα υλικά & χρωμάτα με τιμές που να ανταποκρίνονται στις οικονομικές σας δυνατότητες και κάνοντας το καλύτερο που μπορούμε για να μην θυσιάσουμε την ποιότητα και το προσωπικό σας γούστο.

Στην Ergo Home τα συστήματα ντουλάπας υπνοδωματίου που χρησιμοποιούμε, παρουσιάζουν νέες προτάσεις σε μοντέρνες συνθέσεις σχεδίων και χρωμάτων διαμορφώνοντας το χώρο σας σύμφωνα με τις ατομικές απαίτησεις και το προσωπικό σας στυλ.


Ανοιγόμενες – Συρόμενες και Εντοιχισμένες Ντουλάπες, από Μελαμίνη, Βακελίτη, Μασίφ, PVC, Δέρμα, διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων, στα μέτρα που επιθυμείτε, μαζί με συρτάρια, ντουλάπια με ράφια, μηχανισμούς συρόμενης ντουλάπας, και αξεσουάρ συρόμενης ντουλάπας.

Κάθε προϊόν που παρασκευάζουμε, είναι αποτέλεσμα μιας παραγωγικής διαδικασίας, αυστηρά προσαρμοσμένης σε ποιοτικά πρότυπα που εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την εργονομία του. Ο ποιοτικός έλεγχος είναι διαρκής και συνοδεύει κάθε προϊόν σε κάθε στάδιο της παραγωγής, από την πρώτη ύλη μέχρι την τελική του έκθεση προς εσάς.