Φωτογραφία από το έργο Αξεσουάρ από Ξύλο - Θήκη Tablet

Αξεσουάρ από Ξύλο - Θήκη Tablet

Είστε εδώ: Ergo Home > Έργα > Αξεσουάρ από Ξύλο - Θήκη Tablet

Η Ergo Home, επεκτείνοντας την αγάπη της στο υλικό του ξύλου, έχει χρησιμοποιήσει ένα τόσο παραδοσιακό και δύσκολο υλικό με εναλλακτικούς τρόπους προκειμένου να το μετατρέψει σε μια κομψή, ελαφριά, μοντέρνα και χρηστική για τις ημέρες μας μορφή.

Με αυστηρά κριτήρια στα υλικά που χρησιμοποιεί, η Ergo Home σχεδιάζει και κατασκευάζει, εκτός άλλων, και καθημερινά αξεσουάρ και "ξύλινα gadgets" που εξιτάρουν τη φαντασία και που σίγουρα είναι one of a kind και μπορούν να σε κάνουν να ξεχωρίσεις!

Ένα από αυτά είναι και η "tableθήκη".

Η ιδέα της ξύλινης θήκης για tablet ήρθε σε μία προσπάθεια να αναδειχτεί το ξύλο σαν υλικό για αξεσουάρ καθημερινής χρήσης. 

Μία παρόμοια προσπάθεια έχει πετύχει ήδη σε άλλους τομείς με σωστά επιχειρήματα οικολογίας και βιώσιμης ανάπτυξης,  προς ανάδειξη μίας ήπιας ‘’οικιακής’’ επιχειρηματικότητας, που αυτή τη στιγμή ανθίζει σε παγκόσμιο επίπεδο. 

Οι ξύλινες "tableθήκες", σαν αντικείμενο, αποτελούν την δημιουργία ενός επίπλου-αξεσουάρ, χρήσιμο, λειτουργικό, όμορφο και απλό για καθημερινή χρήση, ή απλά διακοσμητικό αντικείμενο πόθου.  Ένα έπιπλο δηλαδή σε μικρογραφία που είναι φορητό.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι όλα από τον χώρο της κλασσικής επιπλοποιίας: καπλαντισμένες επιφάνειες καρυδιάς, δρυ, τριανταφυλλιάς και κερασιάς, μαόνι και δέρμα. Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να εκδοθεί σε πληθώρα αποχρώσεων και παραλλαγών.